Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Huishouding en keuken hulpmiddelen

Comfort en veiligheid zijn belangrijk in de keuken of in het huishouden. Bij activiteiten in huishouding en keuken is er altijd een risico voor letsel zeker wanneer het allemaal iets moeilijker gaat. Hulpproducten in keuken en huishouding voorkomen snij- en brandwonden maar ook het risico voor vallen kan hierdoor verkleind worden.  

Ervaart u zelf het comfort van deze producten, het gemak van openers, opstapjes, comfortabel bestek en drinkbekers, anti-slipmateriaal, scharen en nog vele andere hulpmiddelen die uw comfort kunnen vergroten.Hulpmiddelen en comfortproducten voor in de keuken en huishouden.
Zelfstandigheid in de keuken kan zeker met hulpmiddelen vergroot worden maar de veiligheid staat voorop.  Vaak gaan comfort en veiligheid samen bij het gebruik van hulpmiddelen. Denk aan antislip-matten, openers, scharen,  grijpers en opstapjes. Deze dragen zeker bij in het voorkomen van snij- en brandwonden en valincidenten.  Het comfort en zelfstandigheid wordt ook vergroot met aangepast bestek, drinkbekers en borden. Voor het echte gemak hebben we afvalcontainer/bakken met sensor gestuurde deksels. Voor het openen hoeft u niets te bedienen, bij benadering opent de deksel vanzelf.
Onder het kopje keuken hulp hebben we sleutelhouders, een houder voor meerdere sleutels die bij het openen beter houvast geeft voor het opdraaien van het slot.

 


 
 
 
  MANERE-COMFORT
 
  Manere-Comfort is onderdeel van MaproCare
Laan van Samoa 31
5152 HL Drunen


Telefoon : *31(0)416 - 700216            
E-mail : info@manere-comfort.nl

KVK-nummer: 61743763
BTW-nummer: NLNL153375152
 
   
 
 
VEILIG & EENVOUDIG BETALEN
SNEL & BETROUWBAAR VERZENDEN

Copyright © 2014 
Manere-Comfort.nl - Onderdeel van Maprocare
Alle prijzen zijn inclusief btw

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.