Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Disclaimer voor Manere-Comfort.nl
Manere-Comfort.nl  onderdeel van Maprocare

Maprocare – KvK 61743763 verleent u hierbij toegang tot de webwinkel manere-comfort.nl en publiceert hier ter informatie, teksten, afbeeldingen en prijzen. Door deze webwinkel te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Maprocare behoudt zich het recht om op ieder moment de inhoudt aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder u daarover mede te delen.
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webshop is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webshop zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Maproca aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze webshop.     

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze webshop kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webshop zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
 
Intellectuele eigendommen en auteursrecht
Het auteursrecht op deze website berust bij maprocare of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan maprocare. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Maprocare.
De woordmerken en logo’s die gebruikt en vertoond worden op deze website, zijn geregistreerde of niet-geregistreerde merken van Maprocare of van anderen en mogen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van die merken, niet gebruikt worden in advertentie- of ander reclamemateriaal of andere media.Informatie van derden
Manere-Comfort is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de doorlinks op deze webshop naar derden. Manere-Comfort neemt geen verantwoording voor de geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks op deze externe websites.

 
 
 
  MANERE-COMFORT
 
  Manere-Comfort is onderdeel van MaproCare
Laan van Samoa 31
5152 HL Drunen


Telefoon : *31(0)416 - 700216            
E-mail : info@manere-comfort.nl

KVK-nummer: 61743763
BTW-nummer: NLNL153375152
 
   
 
 
VEILIG & EENVOUDIG BETALEN
SNEL & BETROUWBAAR VERZENDEN

Copyright © 2014 
Manere-Comfort.nl - Onderdeel van Maprocare
Alle prijzen zijn inclusief btw

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.