Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
RVS wandbeugels voor bandkamer of toilet

Manere-Comfort heeft een breed assortiment wandbeugels voor u geselecteerd. Beugels kunnen wanneer ze op de juiste plaats gemonteerd zijn zorgen voor extra comfort en zekerheid bij mobiliteit in diverse ruimtes van het huis. De meeste beugels worden in de badkamer gemonteerd omdat hier het valrisico het hoogst is.
Zo kan een trapspilbeugel zorgen voor een veilig gebruik van de trap en een buiten-muurbeugel bij de voordeur zorgt dat u steun hebt bij het openen van de deur. Onze professionele RVS wandbeugels zijn zeer geschikt voor gebruik in de badkamer of toilet. Deze designbeugels hebben een hoog niveau van afwerking zodat onderhoud zeer eenvoudig is.


Weergave:
 


Bezig met laden...
€ 23,95
€ 21,95*
€ 64,95
€ 56,45*
€ 76,95
€ 68,44*
€ 89,95
€ 81,95*

Wandbeugels zorgen voor comfort en veiligheid!

Door het plaatsen van wandbeugels verkleint u het valrisico in uw huis en vooral in de badkamer en toilet. Vaak worden er pas hulpmiddelen geplaatst wanneer er een valincident heeft plaats gevonden. Maar wandbeugels en andere hulpmiddelen zorgen niet alleen voor veiligheid maar geven ook comfort in huis. Het gaat net even wat makkelijker en belangrijker nog het vergroot uw zelfstandigheid. U behoudt langer de regie over uw leven.
Wat zijn de verschillen in de wandbeugels.
Natuurlijk is er kwaliteitsverschil maar design en afwerking spelen ook een rol in de prijsvorming. Verder is er een breed assortiment in maten, uitvoeringen en bevestigingen. De wandbeugels zijn ontworpen voor het geven van steun, zekerheid en comfort.  Zo hebben een brede keus in kunststof wandbeugels, de wandbeugel van able2 is een goede keus voor prijs, kwaliteit en ergonomie. De Secucare wandbeugel is een combi van kunststof en aluminium en met een mooi design en hoge kwaliteit. Deze wandbeugel is er ook met de optie glow , de wandbeugel heeft een oplichtende ring in het donker. Onze RVS wandbeugel serie van Etac blinkt uit in design en afwerking, deze solide beugels zijn hoog belastbaar en eenvoudig te reinigen. De trapspilbeugel geeft ondersteuning bij gebruik van de trap, deze trapbeugel zorgt ervoor dat u aan beide zijde ondersteuning heeft bij op en afgaan van de trap.
Wilt u advies over welke beugel voor uw huis en situatie het geschikst is bel of mail dan onze klantenservice.


 
 
 
  MANERE-COMFORT
 
  Manere-Comfort is onderdeel van MaproCare
Laan van Samoa 31
5152 HL Drunen


Telefoon : *31(0)416 - 700216            
E-mail : info@manere-comfort.nl

KVK-nummer: 61743763
BTW-nummer: NLNL153375152
 
   
 
 
VEILIG & EENVOUDIG BETALEN
SNEL & BETROUWBAAR VERZENDEN

Copyright © 2014 
Manere-Comfort.nl - Onderdeel van Maprocare
Alle prijzen zijn inclusief btw

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.